-
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā (mācību norise latviešu/krievu valodās)
-
Seminārs tirgotājiem! Kā izveidot Latvijā ievestajiem pārtikas produktiem pareizu marķējumu valsts valodā
-
Pēc HACCP principiem izveidoto procedūru ieviešana, īstenošana un saglabāšana pārtikas uzņēmumā (latviešu un krievu valodās)
-
Pārtikas produktu enerģētiskā vērtība un uzturvērtība
-
Vispārīgās un specifiskās reglamentētās prasības pārtikas preču marķējumam.
-
Reglamentētais pārtikas piesārņojums.
-
Mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi un programmas pārtikas uzņēmumā - likumdošana un prakse (krievu valodā)
-
Standarts BRC Global Standard for Food Safety - prasības un ieviešana
-
Prasības alkoholisko dzērienu marķējumam
-
Aktualitātes pārtiku un tās apriti reglamentējošos normatīvajos aktos
-
Pārtikas drošības sistēmas/HACCP iekšējo auditoru apmācība
-
Pārtikas piedevas pārtikas produktos
-
Paškontroles sistēma, kas balstīta uz HACCP principiem un Codex Alimentarius, pārtikas produktu izplatīšanas posmos
-
Uz HACCP principiem un Codex Alimentarius balstītas procedūras un priekšnoteikumi to ieviešanai un uzturēšanai ēdināšanas uzņēmumā
-
Pārtikas apritei starptautiskajā tirgū pieprasītie un izmantojamie sertifikāti
-
Uzturvērtības un veselīguma norādes. Regulas Nr. 1924/2006 prasību skaidrojums.
-
Seminārs rotaļlietu ražotājiem ,importētājiem un izplatītājiem "Rotaļlietas - prasības drošumam un apritei".
-
Prasības alkoholisko dzērienu kvalitātei, nekaitīguma un marķējumam I. daļa (stiprie alkoholiskie dzērieni, augļu vīni, mazalkoholiskie dzērieni, alus, sidrs)
-
Prasības alkoholisko dzērienu kvalitātei, nekaitīguma un marķējumam II. daļa (vīnogu vīni, dzirkstošie vīni, deserta vīni, aromatizētie vīna dzērieni un kokteiļi
-
Prasības pārtikas produkta galvenās sastāvdaļas izcelsmes norādei
-
Prasības rotaļlietu marķējumam
LATSERT piedāvāto semināru katalogs.