LatviesurussianEnglish

Print
LATSERT piedāvāto semināru katalogs.
  • Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā (mācību norise latviešu/krievu valodās) 

  • Seminārs tirgotājiem! Kā izveidot Latvijā ievestajiem pārtikas produktiem pareizu marķējumu valsts valodā

  • Pēc HACCP principiem izveidoto procedūru ieviešana, īstenošana un saglabāšana pārtikas uzņēmumā (latviešu un krievu valodās) 

  • Pārtikas produktu enerģētiskā vērtība un uzturvērtība

  • Vispārīgās un specifiskās reglamentētās prasības pārtikas preču marķējumam. 

  • Reglamentētais pārtikas piesārņojums. 

  • Mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi un programmas pārtikas uzņēmumā - likumdošana un prakse (krievu valodā) 

  • Standarts BRC Global Standard for Food Safety - prasības un ieviešana 

  • Prasības alkoholisko dzērienu marķējumam 

  • Aktualitātes pārtiku un tās apriti reglamentējošos normatīvajos aktos

  • Pārtikas drošības sistēmas/HACCP iekšējo auditoru apmācība  

  • Pārtikas piedevas pārtikas produktos 

  • Paškontroles sistēma, kas balstīta uz HACCP principiem un Codex Alimentarius, pārtikas produktu izplatīšanas posmos 

  • Uz HACCP principiem un Codex Alimentarius balstītas procedūras un priekšnoteikumi to ieviešanai un uzturēšanai ēdināšanas uzņēmumā 

  • Pārtikas apritei starptautiskajā tirgū pieprasītie un izmantojamie sertifikāti 

  • Uzturvērtības un veselīguma norādes. Regulas Nr. 1924/2006 prasību skaidrojums. 

  • Seminārs rotaļlietu ražotājiem ,importētājiem un izplatītājiem "Rotaļlietas - prasības drošumam un apritei". 

  • Prasības alkoholisko dzērienu kvalitātei, nekaitīguma un marķējumam I. daļa (stiprie alkoholiskie dzērieni, augļu vīni, mazalkoholiskie dzērieni, alus, sidrs) 

  • Prasības alkoholisko dzērienu kvalitātei, nekaitīguma un marķējumam II. daļa (vīnogu vīni, dzirkstošie vīni, deserta vīni, aromatizētie vīna dzērieni un kokteiļi 

  • Prasības pārtikas produkta galvenās sastāvdaļas izcelsmes norādei

  • Prasības rotaļlietu marķējumam