LatviesurussianEnglish

Drukāt

Fasēto preču statistiskā kontrole

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumu Nr.1278 (12.11.2013) “Metroloģiskās prasības fasētajām precēm un to metroloģiskās kontroles kārtība” prasībām, ja importētājs vai ražotājs pārdod preces, kuru marķējumā ir norādīta atbilstības zīme ‘e’ (parasti tā atrodas blakus neto masas vai tilpuma norādei), tam ir jāveic virkne pasākumu, t.sk. pēc pieprasījuma jāsniedz Patērētāju aizsardzības centram  fasēto preču statistiskās kontroles rezultātus.
Ņemot vērā to, ka preču statistiskā kontrole prasa laiku un zināšanas, ne vienmēr produktu importētāji un ražotāji var izpildīt šo likumdošanas prasību.
 
Tāpēc SIA “Latvijas sertifikācijas centrs” (LATSERT) piedāvā savu palīdzību šajā jomā, veicot minēto MK noteikumu 17.3. punktā norādīto preču pārbaudi.

Papildus informācijas saņemšanai un pasūtījuma noformēšanai, lūdzam sazināties pa tālr. 67217826 vai e-pastu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Drukāt

Drukāt

Pārtika, dzeramais ūdens, dabīgais minerālūdens 

Kosmētika 

Rotaļlietas un spēļu laukumu aprīkojums  

Drukāt

Izvēlieties Jums ērtāko veidu, lai pieteiktos apmācībai LATSERT:
 

aizpildot  LATSERT pieteikuma veidlapu un  nosūtot to uz  e-pastu:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  vai pa faksu 67217820   

zvanot pa tālr.67217819, 67217817, mob.tālr. 29129458, 29203180  

sazinoties  ar mums ar mājas lapas starpniecību

 
Drukāt

LATSERT piedāvāto semināru katalogs.
  • Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā (mācību norise latviešu/krievu valodās) 

  • Seminārs tirgotājiem! Kā izveidot Latvijā ievestajiem pārtikas produktiem pareizu marķējumu valsts valodā

  • Pēc HACCP principiem izveidoto procedūru ieviešana, īstenošana un saglabāšana pārtikas uzņēmumā (latviešu un krievu valodās) 

  • Pārtikas produktu enerģētiskā vērtība un uzturvērtība 

  • Ūdens aktivitāte (Aw) - viens no būtiskākajiem pārtikas nekaitīgumu ietekmējošiem faktoriem 

  • Standarta LVS EN ISO 22000:2006 "Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai" prasības un to piemērošana" 

  • Vispārīgās un specifiskās reglamentētās prasības pārtikas preču marķējumam. 

  • Reglamentētais pārtikas piesārņojums. 

  • Mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi un programmas pārtikas uzņēmumā - likumdošana un prakse (krievu valodā) 

  • Standarts BRC Global Standard for Food Safety - prasības un ieviešana 

  • Prasības alkoholisko dzērienu marķējumam 

  • Aktualitātes pārtiku un tās apriti reglamentējošos normatīvajos aktos

  • Pārtikas drošības sistēmas/HACCP iekšējo auditoru apmācība  

  • Pārtikas piedevas pārtikas produktos 

  • Paškontroles sistēma, kas balstīta uz HACCP principiem, pārtikas produktu izplatīšanas posmos 

  • Uz HACCP principiem balstītas procedūras un priekšnoteikumi to ieviešanai un uzturēšanai ēdināšanas uzņēmumā 

  • Pārtikas apritei starptautiskajā tirgū pieprasītie un izmantojamie sertifikāti 

  • Uzturvērtības un veselīguma norādes. Regulas Nr. 1924/2006 prasību skaidrojums. 

  • Seminārs rotaļlietu ražotājiem,importētājiem un izplatītājiem "Rotaļlietas - jaunas prasības drošumam un apritei". 

  • Prasības alkoholisko dzērienu kvalitātei, nekaitīguma un marķējumam I. daļa (stiprie alkoholiskie dzērieni, augļu vīni, mazalkoholiskie dzērieni, alus, sidrs) 

  • Prasības alkoholisko dzērienu kvalitātei, nekaitīguma un marķējumam II. daļa (vīnogu vīni, dzirkstošie vīni, deserta vīni, aromatizētie vīna dzērieni un kokteiļi 

  • Izmaiņas pārtikas piedevu lietošanas nosacījumos. Jaunās regulas prasības

  • Jaunās prasības pārtikas preču marķējumam 

  • Jaunums! Pārtikas ķīmiskā un radioaktīvā piesārņojuma riski